Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499
Title: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Аксьонова, Олена Федорівна
Михайленко, Владимир Григорьевич
Любавіна, Олена Олександрівна
Keywords: харчові виробництва;екологічна безпека;експертиза;лабораторні роботи
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; уклад.: М. С. Одарченко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 98 с.
Abstract: Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Samrab1.pdf3.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.