Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18499
Title: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів |
Authors: | Одарченко, Микола Семенович Аксьонова, Олена Федорівна Михайленко, Владимир Григорьевич Любавіна, Олена Олександрівна |
Keywords: | харчові виробництва;екологічна безпека;експертиза;лабораторні роботи |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; уклад.: М. С. Одарченко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 98 с. |
Abstract: | Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Samrab1.pdf | 3.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.