Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18398
Title: Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання
Authors: Пузік, Людмила Михайлівна
Колтунов, Віктор Андрійович
Романов, Олексій Васильович
Бондаренко, Віроніка Анатоліївна
Гайова, Людмила Олександрівна
Щербина, Євгенія
Keywords: Капуста;Врожайність;Овочівництво;Дослідження;Збереження якості;Умови зберігання
Issue Date: 2015
Publisher: Харків : ХНАУ
Citation: Пузік Л. М., Колтунов В. А., Романов О. В. та ін. Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання: монографія. Харків: ХНАУ. 2015 р. 373 с.
Abstract: Наведені результати комплексного вивчення елементів технології вирощування, формування якості та зберігання капустяних овочів. Установлені оптимальні схеми розміщення рослин різних видів капустяних овочів, умови та способи їх зберігання. Призначено для наукових співробітників, викладачів ВНЗ, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 1301 “Агрономія” професійне спрямування 7.130103 “Плодівництво і виноградарство” у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18398
ISBN: 978-617-7033-89-8
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kapustiani_ovochi_Tekhnolohiia_vyroshchuvannia_i_zberihannia.pdf10.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.