Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18398
Название: | Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання |
Авторы: | Пузік, Людмила Михайлівна Колтунов, Віктор Андрійович Романов, Олексій Васильович Бондаренко, Віроніка Анатоліївна Гайова, Людмила Олександрівна Щербина, Євгенія |
Ключевые слова: | Капуста;Врожайність;Овочівництво;Дослідження;Збереження якості;Умови зберігання |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків : ХНАУ |
Библиографическое описание: | Пузік Л. М., Колтунов В. А., Романов О. В. та ін. Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання: монографія. Харків: ХНАУ. 2015 р. 373 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведені результати комплексного вивчення елементів технології вирощування, формування якості та зберігання капустяних овочів. Установлені оптимальні схеми розміщення рослин різних видів капустяних овочів, умови та способи їх зберігання. Призначено для наукових співробітників, викладачів ВНЗ, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 1301 “Агрономія” професійне спрямування 7.130103 “Плодівництво і виноградарство” у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18398 |
ISBN: | 978-617-7033-89-8 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kapustiani_ovochi_Tekhnolohiia_vyroshchuvannia_i_zberihannia.pdf | 10.62 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.