Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18398
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorКолтунов, Віктор Андрійович-
dc.contributor.authorРоманов, Олексій Васильович-
dc.contributor.authorБондаренко, Віроніка Анатоліївна-
dc.contributor.authorГайова, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorЩербина, Євгенія-
dc.date.accessioned2022-12-17T11:31:33Z-
dc.date.available2022-12-17T11:31:33Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПузік Л. М., Колтунов В. А., Романов О. В. та ін. Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання: монографія. Харків: ХНАУ. 2015 р. 373 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7033-89-8-
dc.identifier.other631.56:633/635(075.8)-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18398-
dc.description.abstractНаведені результати комплексного вивчення елементів технології вирощування, формування якості та зберігання капустяних овочів. Установлені оптимальні схеми розміщення рослин різних видів капустяних овочів, умови та способи їх зберігання. Призначено для наукових співробітників, викладачів ВНЗ, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 1301 “Агрономія” професійне спрямування 7.130103 “Плодівництво і виноградарство” у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХНАУuk_UA
dc.subjectКапустаuk_UA
dc.subjectВрожайністьuk_UA
dc.subjectОвочівництвоuk_UA
dc.subjectДослідженняuk_UA
dc.subjectЗбереження якостіuk_UA
dc.subjectУмови зберіганняuk_UA
dc.titleКапустяні овочі. Технологія вирощування і зберіганняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kapustiani_ovochi_Tekhnolohiia_vyroshchuvannia_i_zberihannia.pdf10.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.