Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18398
Назва: Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання
Автори: Пузік, Людмила Михайлівна
Колтунов, Віктор Андрійович
Романов, Олексій Васильович
Бондаренко, Віроніка Анатоліївна
Гайова, Людмила Олександрівна
Щербина, Євгенія
Ключові слова: Капуста;Врожайність;Овочівництво;Дослідження;Збереження якості;Умови зберігання
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків : ХНАУ
Бібліографічний опис: Пузік Л. М., Колтунов В. А., Романов О. В. та ін. Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання: монографія. Харків: ХНАУ. 2015 р. 373 с.
Короткий огляд (реферат): Наведені результати комплексного вивчення елементів технології вирощування, формування якості та зберігання капустяних овочів. Установлені оптимальні схеми розміщення рослин різних видів капустяних овочів, умови та способи їх зберігання. Призначено для наукових співробітників, викладачів ВНЗ, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 1301 “Агрономія” професійне спрямування 7.130103 “Плодівництво і виноградарство” у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18398
ISBN: 978-617-7033-89-8
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kapustiani_ovochi_Tekhnolohiia_vyroshchuvannia_i_zberihannia.pdf10.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.