Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Название: | Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі |
Авторы: | Пузік, Л. М. Бондаренко, В. А. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків : Ін-т овочівництва і баштанництва |
Библиографическое описание: | Пузік Л. М., Бондаренко В. А. Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі. Міжвід. темат. наук. зб. Інституту овочівництва і баштанництва. Харків, 2014. Вип. 60. С. 226-231 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті запропонований спосіб післязбиральної обробки капусти броколі антимікробними речовинами. Встановлений їх вплив на тривалість зберігання та якість продукції |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_antymikrobnykh_rechovyn_pid_chas_zberihannia_kapusty_brokoli.pdf | 418.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.