Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Название: Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі
Авторы: Пузік, Л. М.
Бондаренко, В. А.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків : Ін-т овочівництва і баштанництва
Библиографическое описание: Пузік Л. М., Бондаренко В. А. Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі. Міжвід. темат. наук. зб. Інституту овочівництва і баштанництва. Харків, 2014. Вип. 60. С. 226-231
Краткий осмотр (реферат): У статті запропонований спосіб післязбиральної обробки капусти броколі антимікробними речовинами. Встановлений їх вплив на тривалість зберігання та якість продукції
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zastosuvannia_antymikrobnykh_rechovyn_pid_chas_zberihannia_kapusty_brokoli.pdf418.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.