Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Л. М.-
dc.contributor.authorБондаренко, В. А.-
dc.date.accessioned2022-12-17T11:14:21Z-
dc.date.available2022-12-17T11:14:21Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПузік Л. М., Бондаренко В. А. Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі. Міжвід. темат. наук. зб. Інституту овочівництва і баштанництва. Харків, 2014. Вип. 60. С. 226-231uk_UA
dc.identifier.other635.356–156:632.953-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393-
dc.description.abstractУ статті запропонований спосіб післязбиральної обробки капусти броколі антимікробними речовинами. Встановлений їх вплив на тривалість зберігання та якість продукціїuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : Ін-т овочівництва і баштанництваuk_UA
dc.titleЗастосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zastosuvannia_antymikrobnykh_rechovyn_pid_chas_zberihannia_kapusty_brokoli.pdf418.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.