Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Назва: | Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі |
Автори: | Пузік, Л. М. Бондаренко, В. А. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків : Ін-т овочівництва і баштанництва |
Бібліографічний опис: | Пузік Л. М., Бондаренко В. А. Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі. Міжвід. темат. наук. зб. Інституту овочівництва і баштанництва. Харків, 2014. Вип. 60. С. 226-231 |
Короткий огляд (реферат): | У статті запропонований спосіб післязбиральної обробки капусти броколі антимікробними речовинами. Встановлений їх вплив на тривалість зберігання та якість продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_antymikrobnykh_rechovyn_pid_chas_zberihannia_kapusty_brokoli.pdf | 418.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.