Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Title: Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі
Authors: Пузік, Л. М.
Бондаренко, В. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків : Ін-т овочівництва і баштанництва
Citation: Пузік Л. М., Бондаренко В. А. Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі. Міжвід. темат. наук. зб. Інституту овочівництва і баштанництва. Харків, 2014. Вип. 60. С. 226-231
Abstract: У статті запропонований спосіб післязбиральної обробки капусти броколі антимікробними речовинами. Встановлений їх вплив на тривалість зберігання та якість продукції
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zastosuvannia_antymikrobnykh_rechovyn_pid_chas_zberihannia_kapusty_brokoli.pdf418.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.