Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17971
Назва: Повышение долговечности тонкостенного режущего инструмента
Інші назви: Підвищення довговічності тонкостінного ріжучого інструменту
Increasing of durability of the thinwalled cutting tool
Автори: Скобло, Т. С.
Романюк, С. П.
Сидашенко, А. И.
Гаркуша, И. Е.
Бырка, О. В.
Муратов, Р. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Скобло Т. С., Романюк С. П., Сидашенко А. И., Гаркуша И. Е., Бырка О. В., Муратов Р. М. Повышение долговечности тонкостенного режущего инструмента. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 163 «Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 90-95.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 163.
Короткий огляд (реферат): Предложен метод повышения эксплуатационной стойкости тонкостенного режущего инструмента нанопокрытиями с формированием ребер жесткости. Такой способ обеспечивает упрочнение режущей кромки и повышение усталостной прочности остальной части ножа.
Запропоновано метод підвищення експлуатаційної стійкості тонкостінного ріжучого інструменту нанопокриттям з формуванням смуг жорсткості. Такий спосіб забезпечує зміцнення ріжучої кромки та підвищення втомної міцності іншої частини ножа.
The method of increasing of operational stability of the thin-walled cutting tool by nanocoatings with the formation of stiffener is proposed. This method provides the hardening of the cutting edge and increasing of the fatigue strength of the rest of the knife.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17971
Розташовується у зібраннях:Випуск 163: Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16_163_2015.pdf633.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.