Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17935
Title: Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Белебеха, І.О.
Грінько, А.П.
Кваша, О.О
Keywords: управлінський облік;підсистема управлінського обліку;підприємства ресторанного господарства;методичні підходи;managerial accounting;management accounting subsystem;restaurant enterprises;methodological approaches;управленческий учет;подсистема управленческого учета;предприятия ресторанного хозяйства;методические подходы
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Белебеха І. О., Грінько А. П., Кваша О. О. Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 30-38.
Abstract: Розглянуто та запропоновано основні методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства.
It is considered and offered basic methodical approaches to organization of subsystem of administrative account on the enterprises of restaurant economy.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17935
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(1)__7.pdf162.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.