Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17935
Назва: Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Белебеха, І.О.
Грінько, А.П.
Кваша, О.О
Ключові слова: управлінський облік;підсистема управлінського обліку;підприємства ресторанного господарства;методичні підходи;managerial accounting;management accounting subsystem;restaurant enterprises;methodological approaches;управленческий учет;подсистема управленческого учета;предприятия ресторанного хозяйства;методические подходы
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Белебеха І. О., Грінько А. П., Кваша О. О. Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 30-38.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто та запропоновано основні методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства.
It is considered and offered basic methodical approaches to organization of subsystem of administrative account on the enterprises of restaurant economy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17935
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(1)__7.pdf162.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.