Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17935
Название: Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Белебеха, І.О.
Грінько, А.П.
Кваша, О.О
Ключевые слова: управлінський облік;підсистема управлінського обліку;підприємства ресторанного господарства;методичні підходи;managerial accounting;management accounting subsystem;restaurant enterprises;methodological approaches;управленческий учет;подсистема управленческого учета;предприятия ресторанного хозяйства;методические подходы
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Белебеха І. О., Грінько А. П., Кваша О. О. Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 30-38.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто та запропоновано основні методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства.
It is considered and offered basic methodical approaches to organization of subsystem of administrative account on the enterprises of restaurant economy.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17935
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(1)__7.pdf162.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.