Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБелебеха, І.О.-
dc.contributor.authorГрінько, А.П.-
dc.contributor.authorКваша, О.О-
dc.date.accessioned2022-12-12T13:17:59Z-
dc.date.available2022-12-12T13:17:59Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБелебеха І. О., Грінько А. П., Кваша О. О. Методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 30-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17935-
dc.description.abstractРозглянуто та запропоновано основні методичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractIt is considered and offered basic methodical approaches to organization of subsystem of administrative account on the enterprises of restaurant economy.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectуправлінський облікuk_UA
dc.subjectпідсистема управлінського облікуuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectметодичні підходиuk_UA
dc.subjectmanagerial accountinguk_UA
dc.subjectmanagement accounting subsystemuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectmethodological approachesuk_UA
dc.subjectуправленческий учетuk_UA
dc.subjectподсистема управленческого учетаuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectметодические подходыuk_UA
dc.titleМетодичні підходи до організації підсистеми управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(1)__7.pdf162.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.