Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Назва: | Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд) |
Автори: | Петренко, Н.В. |
Ключові слова: | кулінарні традиції;Слобожанщина;історико-ретроспективний погляд;culinary traditions;Slobozhanshchyna;historical and retrospective view;кулинарные традиции;Слобожанщина;историко-ретроспективный взгляд |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Петренко Н. В. Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд). Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 413-421. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено історико-ретроспективний аналіз формування кулінарних
традицій Слобожанщини як своєрідного регіону України. Performed a retrospective analysis of historical and culinary tradition of forming a distinctive Slobozhanshchina region of Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__60.pdf | 258.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.