Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Назва: Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд)
Автори: Петренко, Н.В.
Ключові слова: кулінарні традиції;Слобожанщина;історико-ретроспективний погляд;culinary traditions;Slobozhanshchyna;historical and retrospective view;кулинарные традиции;Слобожанщина;историко-ретроспективный взгляд
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Петренко Н. В. Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд). Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 413-421.
Короткий огляд (реферат): Проведено історико-ретроспективний аналіз формування кулінарних традицій Слобожанщини як своєрідного регіону України.
Performed a retrospective analysis of historical and culinary tradition of forming a distinctive Slobozhanshchina region of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__60.pdf258.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.