Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, Н.В.-
dc.date.accessioned2022-12-08T21:34:59Z-
dc.date.available2022-12-08T21:34:59Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПетренко Н. В. Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд). Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 413-421.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654-
dc.description.abstractПроведено історико-ретроспективний аналіз формування кулінарних традицій Слобожанщини як своєрідного регіону України.uk_UA
dc.description.abstractPerformed a retrospective analysis of historical and culinary tradition of forming a distinctive Slobozhanshchina region of Ukraine.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарні традиціїuk_UA
dc.subjectСлобожанщинаuk_UA
dc.subjectісторико-ретроспективний поглядuk_UA
dc.subjectculinary traditionsuk_UA
dc.subjectSlobozhanshchynauk_UA
dc.subjecthistorical and retrospective viewuk_UA
dc.subjectкулинарные традицииuk_UA
dc.subjectСлобожанщинаuk_UA
dc.subjectисторико-ретроспективный взглядuk_UA
dc.titleКулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__60.pdf258.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.