Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Название: Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд)
Авторы: Петренко, Н.В.
Ключевые слова: кулінарні традиції;Слобожанщина;історико-ретроспективний погляд;culinary traditions;Slobozhanshchyna;historical and retrospective view;кулинарные традиции;Слобожанщина;историко-ретроспективный взгляд
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Петренко Н. В. Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд). Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 413-421.
Краткий осмотр (реферат): Проведено історико-ретроспективний аналіз формування кулінарних традицій Слобожанщини як своєрідного регіону України.
Performed a retrospective analysis of historical and culinary tradition of forming a distinctive Slobozhanshchina region of Ukraine.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__60.pdf258.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.