Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Title: Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд)
Authors: Петренко, Н.В.
Keywords: кулінарні традиції;Слобожанщина;історико-ретроспективний погляд;culinary traditions;Slobozhanshchyna;historical and retrospective view;кулинарные традиции;Слобожанщина;историко-ретроспективный взгляд
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Петренко Н. В. Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд). Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 413-421.
Abstract: Проведено історико-ретроспективний аналіз формування кулінарних традицій Слобожанщини як своєрідного регіону України.
Performed a retrospective analysis of historical and culinary tradition of forming a distinctive Slobozhanshchina region of Ukraine.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__60.pdf258.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.