Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654
Title: | Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд) |
Authors: | Петренко, Н.В. |
Keywords: | кулінарні традиції;Слобожанщина;історико-ретроспективний погляд;culinary traditions;Slobozhanshchyna;historical and retrospective view;кулинарные традиции;Слобожанщина;историко-ретроспективный взгляд |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Петренко Н. В. Кулінарні традиції Слобожанщини (історико-ретроспективний погляд). Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 413-421. |
Abstract: | Проведено історико-ретроспективний аналіз формування кулінарних
традицій Слобожанщини як своєрідного регіону України. Performed a retrospective analysis of historical and culinary tradition of forming a distinctive Slobozhanshchina region of Ukraine. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17654 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__60.pdf | 258.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.