Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17614
Title: Розробка методології оцінки інноваційної діяльності на підприємстві готельного бізнесу
Authors: Селютін, В.М.
Токарчук, Г.В.
Keywords: інноваційна діяльність;підприємство готельного бізнесу;оцінка;методологія;innovative activity;hotel business enterprise;rating;methodology;инновационная деятельность;предприятие гостиничного бизнеса;оценка;методология
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютін В. М., Токарчук Г. В. Розробка методології оцінки інноваційної діяльності на підприємстві готельного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 374-381.
Abstract: Розглянуто питання обліку інноваційної діяльності. Наведено аналіз існуючих форм звітності для промислових підприємств. Визначено такі головні чинники реалізації сервісних інновацій, як взаємна компетенція, динамічна орієнтація на клієнтів, якість знань на підприємстві. Запропоновано форму аналізу та звітності інноваційності на підприємстві готельного господарства.
The matter of Innovative Activities Accounting has been considered in this article. Analyzes of current forms and reports for industrial and manufacturing enterprises is given. Authors have identified main factors within the realization of service innovation, namely – mutual competence, dynamic client orientation, knowledge quality. New form for analyze and reporting has been proponed for the hotel business enterprise.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17614
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__55.pdf277.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.