Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17614
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютін, В.М.-
dc.contributor.authorТокарчук, Г.В.-
dc.date.accessioned2022-12-08T20:26:29Z-
dc.date.available2022-12-08T20:26:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСелютін В. М., Токарчук Г. В. Розробка методології оцінки інноваційної діяльності на підприємстві готельного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 374-381.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17614-
dc.description.abstractРозглянуто питання обліку інноваційної діяльності. Наведено аналіз існуючих форм звітності для промислових підприємств. Визначено такі головні чинники реалізації сервісних інновацій, як взаємна компетенція, динамічна орієнтація на клієнтів, якість знань на підприємстві. Запропоновано форму аналізу та звітності інноваційності на підприємстві готельного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe matter of Innovative Activities Accounting has been considered in this article. Analyzes of current forms and reports for industrial and manufacturing enterprises is given. Authors have identified main factors within the realization of service innovation, namely – mutual competence, dynamic client orientation, knowledge quality. New form for analyze and reporting has been proponed for the hotel business enterprise.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectпідприємство готельного бізнесуuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectметодологіяuk_UA
dc.subjectinnovative activityuk_UA
dc.subjecthotel business enterpriseuk_UA
dc.subjectratinguk_UA
dc.subjectmethodologyuk_UA
dc.subjectинновационная деятельностьuk_UA
dc.subjectпредприятие гостиничного бизнесаuk_UA
dc.subjectоценкаuk_UA
dc.subjectметодологияuk_UA
dc.titleРозробка методології оцінки інноваційної діяльності на підприємстві готельного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__55.pdf277.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.