Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17584
Название: | Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині |
Авторы: | Селютін, В. М. Шевченко, Д. Є. |
Ключевые слова: | кулінарний туризм;Харківщина;розвиток;culinary tourism;Kharkiv region;development;кулинарный туризм;Харьковщина;развитие |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Селютін В. М., Шевченко Д. Є. Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 349-358. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто поняття кулінарного туризму як інноваційного напрямку
та проблеми його розвитку на Харківщині. Досліджено сучасний стан
готельної, ресторанної й туристичної галузей у регіоні та запропоновано
шляхи подолання проблем. The concept of culinary tourism as an innovative development in the Kharkiv region, problems of enforcement were considered. The modern state of hotel, restaurant and tourism industries in the region were investigated. Were proposed solution to the problems of development of this strategic program. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17584 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__52.pdf | 299.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.