Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17584
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютін, В. М. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Д. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-08T19:23:00Z | - |
dc.date.available | 2022-12-08T19:23:00Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Селютін В. М., Шевченко Д. Є. Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 349-358. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17584 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто поняття кулінарного туризму як інноваційного напрямку та проблеми його розвитку на Харківщині. Досліджено сучасний стан готельної, ресторанної й туристичної галузей у регіоні та запропоновано шляхи подолання проблем. | uk_UA |
dc.description.abstract | The concept of culinary tourism as an innovative development in the Kharkiv region, problems of enforcement were considered. The modern state of hotel, restaurant and tourism industries in the region were investigated. Were proposed solution to the problems of development of this strategic program. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кулінарний туризм | uk_UA |
dc.subject | Харківщина | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | culinary tourism | uk_UA |
dc.subject | Kharkiv region | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.subject | кулинарный туризм | uk_UA |
dc.subject | Харьковщина | uk_UA |
dc.subject | развитие | uk_UA |
dc.title | Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__52.pdf | 299.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.