Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСелютін, В. М.-
dc.contributor.authorШевченко, Д. Є.-
dc.date.accessioned2022-12-08T19:23:00Z-
dc.date.available2022-12-08T19:23:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСелютін В. М., Шевченко Д. Є. Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 349-358.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17584-
dc.description.abstractРозглянуто поняття кулінарного туризму як інноваційного напрямку та проблеми його розвитку на Харківщині. Досліджено сучасний стан готельної, ресторанної й туристичної галузей у регіоні та запропоновано шляхи подолання проблем.uk_UA
dc.description.abstractThe concept of culinary tourism as an innovative development in the Kharkiv region, problems of enforcement were considered. The modern state of hotel, restaurant and tourism industries in the region were investigated. Were proposed solution to the problems of development of this strategic program.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарний туризмuk_UA
dc.subjectХарківщинаuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectculinary tourismuk_UA
dc.subjectKharkiv regionuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectкулинарный туризмuk_UA
dc.subjectХарьковщинаuk_UA
dc.subjectразвитиеuk_UA
dc.titleПроблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщиніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__52.pdf299.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.