Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютін, В. М.-
dc.contributor.authorШевченко, Д. Є.-
dc.date.accessioned2022-12-08T19:23:00Z-
dc.date.available2022-12-08T19:23:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСелютін В. М., Шевченко Д. Є. Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 349-358.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17584-
dc.description.abstractРозглянуто поняття кулінарного туризму як інноваційного напрямку та проблеми його розвитку на Харківщині. Досліджено сучасний стан готельної, ресторанної й туристичної галузей у регіоні та запропоновано шляхи подолання проблем.uk_UA
dc.description.abstractThe concept of culinary tourism as an innovative development in the Kharkiv region, problems of enforcement were considered. The modern state of hotel, restaurant and tourism industries in the region were investigated. Were proposed solution to the problems of development of this strategic program.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарний туризмuk_UA
dc.subjectХарківщинаuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectculinary tourismuk_UA
dc.subjectKharkiv regionuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectкулинарный туризмuk_UA
dc.subjectХарьковщинаuk_UA
dc.subjectразвитиеuk_UA
dc.titleПроблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщиніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__52.pdf299.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.