Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17377
Название: Моделювання ресторанного продукту
Авторы: Ткачова, С.С.
Іванова, Т.П.
Ключевые слова: продукт;ресторанний продукт;моделювання;product;restaurant product;modeling;ресторанный продукт;моделирование
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ткачова С. С., Іванова Т. П. Моделювання ресторанного продукту. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 234-241.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано наукові підходи щодо складу ресторанного продукту. Запропоновано вдосконалення функцій суб’єктів ресторанного бізнесу. Розроблено модель ресторанного продукту.
The scientific approaches to the composition of the restaurant product are analyzed. Improving the functions of subjects of restaurant business is offered. The model of the restaurant product is designed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17377
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__35.pdf339.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.