Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, С.С.-
dc.contributor.authorІванова, Т.П.-
dc.date.accessioned2022-12-07T20:47:10Z-
dc.date.available2022-12-07T20:47:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТкачова С. С., Іванова Т. П. Моделювання ресторанного продукту. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 234-241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17377-
dc.description.abstractПроаналізовано наукові підходи щодо складу ресторанного продукту. Запропоновано вдосконалення функцій суб’єктів ресторанного бізнесу. Розроблено модель ресторанного продукту.uk_UA
dc.description.abstractThe scientific approaches to the composition of the restaurant product are analyzed. Improving the functions of subjects of restaurant business is offered. The model of the restaurant product is designed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпродуктuk_UA
dc.subjectресторанний продуктuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectrestaurant productuk_UA
dc.subjectmodelinguk_UA
dc.subjectресторанный продуктuk_UA
dc.subjectмоделированиеuk_UA
dc.titleМоделювання ресторанного продуктуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__35.pdf339.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.