Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17377
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, С.С. | - |
dc.contributor.author | Іванова, Т.П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-07T20:47:10Z | - |
dc.date.available | 2022-12-07T20:47:10Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Ткачова С. С., Іванова Т. П. Моделювання ресторанного продукту. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 234-241. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17377 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано наукові підходи щодо складу ресторанного продукту. Запропоновано вдосконалення функцій суб’єктів ресторанного бізнесу. Розроблено модель ресторанного продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The scientific approaches to the composition of the restaurant product are analyzed. Improving the functions of subjects of restaurant business is offered. The model of the restaurant product is designed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | продукт | uk_UA |
dc.subject | ресторанний продукт | uk_UA |
dc.subject | моделювання | uk_UA |
dc.subject | product | uk_UA |
dc.subject | restaurant product | uk_UA |
dc.subject | modeling | uk_UA |
dc.subject | ресторанный продукт | uk_UA |
dc.subject | моделирование | uk_UA |
dc.title | Моделювання ресторанного продукту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__35.pdf | 339.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.