Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Назва: | Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі |
Автори: | Пічугіна, Т.С. Забродська, Л.Д. |
Ключові слова: | фуд-корт;торговельний центр;організаційно-економічні проблеми;food court;shopping mall;organizational and economic problems;торговый центр;организационно-экономические проблемы |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д. Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 203-210. |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження результатів упровадження нових форм торговельного
обслуговування дозволило сформулювати основні риси процесу ефективної
взаємодії сучасного торговельного центру та фуд-корту. Research of results of introduction of new forms of point-of-sale service allowed to formulate the basic lines of process of effective co-operation of modern shopping center and food- court. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__31.pdf | 348.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.