Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Назва: Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі
Автори: Пічугіна, Т.С.
Забродська, Л.Д.
Ключові слова: фуд-корт;торговельний центр;організаційно-економічні проблеми;food court;shopping mall;organizational and economic problems;торговый центр;организационно-экономические проблемы
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д. Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 203-210.
Короткий огляд (реферат): Дослідження результатів упровадження нових форм торговельного обслуговування дозволило сформулювати основні риси процесу ефективної взаємодії сучасного торговельного центру та фуд-корту.
Research of results of introduction of new forms of point-of-sale service allowed to formulate the basic lines of process of effective co-operation of modern shopping center and food- court.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__31.pdf348.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.