Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Название: Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі
Авторы: Пічугіна, Т.С.
Забродська, Л.Д.
Ключевые слова: фуд-корт;торговельний центр;організаційно-економічні проблеми;food court;shopping mall;organizational and economic problems;торговый центр;организационно-экономические проблемы
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д. Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 203-210.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження результатів упровадження нових форм торговельного обслуговування дозволило сформулювати основні риси процесу ефективної взаємодії сучасного торговельного центру та фуд-корту.
Research of results of introduction of new forms of point-of-sale service allowed to formulate the basic lines of process of effective co-operation of modern shopping center and food- court.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__31.pdf348.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.