Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Название: | Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі |
Авторы: | Пічугіна, Т.С. Забродська, Л.Д. |
Ключевые слова: | фуд-корт;торговельний центр;організаційно-економічні проблеми;food court;shopping mall;organizational and economic problems;торговый центр;организационно-экономические проблемы |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д. Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 203-210. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослідження результатів упровадження нових форм торговельного
обслуговування дозволило сформулювати основні риси процесу ефективної
взаємодії сучасного торговельного центру та фуд-корту. Research of results of introduction of new forms of point-of-sale service allowed to formulate the basic lines of process of effective co-operation of modern shopping center and food- court. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__31.pdf | 348.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.