Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пічугіна, Т.С. | - |
dc.contributor.author | Забродська, Л.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-07T19:40:31Z | - |
dc.date.available | 2022-12-07T19:40:31Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д. Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 203-210. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367 | - |
dc.description.abstract | Дослідження результатів упровадження нових форм торговельного обслуговування дозволило сформулювати основні риси процесу ефективної взаємодії сучасного торговельного центру та фуд-корту. | uk_UA |
dc.description.abstract | Research of results of introduction of new forms of point-of-sale service allowed to formulate the basic lines of process of effective co-operation of modern shopping center and food- court. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | фуд-корт | uk_UA |
dc.subject | торговельний центр | uk_UA |
dc.subject | організаційно-економічні проблеми | uk_UA |
dc.subject | food court | uk_UA |
dc.subject | shopping mall | uk_UA |
dc.subject | organizational and economic problems | uk_UA |
dc.subject | торговый центр | uk_UA |
dc.subject | организационно-экономические проблемы | uk_UA |
dc.title | Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__31.pdf | 348.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.