Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПічугіна, Т.С.-
dc.contributor.authorЗабродська, Л.Д.-
dc.date.accessioned2022-12-07T19:40:31Z-
dc.date.available2022-12-07T19:40:31Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПічугіна Т. С., Забродська Л. Д. Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 203-210.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367-
dc.description.abstractДослідження результатів упровадження нових форм торговельного обслуговування дозволило сформулювати основні риси процесу ефективної взаємодії сучасного торговельного центру та фуд-корту.uk_UA
dc.description.abstractResearch of results of introduction of new forms of point-of-sale service allowed to formulate the basic lines of process of effective co-operation of modern shopping center and food- court.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфуд-кортuk_UA
dc.subjectторговельний центрuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічні проблемиuk_UA
dc.subjectfood courtuk_UA
dc.subjectshopping malluk_UA
dc.subjectorganizational and economic problemsuk_UA
dc.subjectторговый центрuk_UA
dc.subjectорганизационно-экономические проблемыuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центріuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__31.pdf348.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.