Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367
Title: | Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі |
Authors: | Пічугіна, Т.С. Забродська, Л.Д. |
Keywords: | фуд-корт;торговельний центр;організаційно-економічні проблеми;food court;shopping mall;organizational and economic problems;торговый центр;организационно-экономические проблемы |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д. Організаційно-економічні проблеми організації фуд-корту в сучасному торговельному центрі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 203-210. |
Abstract: | Дослідження результатів упровадження нових форм торговельного
обслуговування дозволило сформулювати основні риси процесу ефективної
взаємодії сучасного торговельного центру та фуд-корту. Research of results of introduction of new forms of point-of-sale service allowed to formulate the basic lines of process of effective co-operation of modern shopping center and food- court. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17367 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__31.pdf | 348.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.