Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17318
Назва: Some ukrainian food SCM development features
Автори: Danylenko, V.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Danylenko V. Some ukrainian food SCM development features: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ», Харків 11-12 квітня 2019 р., Харків, ХНТУСГ, 2019. С. 106.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17318
Розташовується у зібраннях:Матеріали І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRTS_APV_2019_95.pdf98.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.