Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17318
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDanylenko, V.-
dc.date.accessioned2022-12-07T13:17:14Z-
dc.date.available2022-12-07T13:17:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationDanylenko V. Some ukrainian food SCM development features: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ», Харків 11-12 квітня 2019 р., Харків, ХНТУСГ, 2019. С. 106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17318-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleSome ukrainian food SCM development featuresuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRTS_APV_2019_95.pdf98.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.