Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1717
Название: System-dynamic modeling of complex assessment of arjm-0.07-1 apparatus
Другие названия: Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1
Авторы: Potapov, Vladimir
Kostenko, Stanislav
Ключевые слова: system dynamic;simulation model;infrared frying;reflector;steak;expenses;системна динаміка;імітаційна модель;інфрачервоне жарення;відбивач;біфштекс;витрати;системная динамика;имитационная модель;инфракрасная жарка;бифштекс;затраты
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Potapov V., Kostenko S. System-dynamic modeling of complex assessment of arjm-0.07-1 apparatus. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 2(24). С. 218-225.
Краткий осмотр (реферат): In this work the comprehensive assessment of the apparatus with a reflector for the infrared frying of meat semi-products ARJM-0.07-1 by system-dynamic modeling is carried out. Analysis of productivity, power intensity, steel intensity and specific expenses parameters proves that the using of radiation flux reflectors is productive and perspective.
Шляхом системно-динамічного моделювання виконано комплексну оцінку апарата з рефлектором для інфрачервого жарення м’ясних напівфабрикатів АРЖМ-0.07-1. Аналіз продуктивності, енергоємності, металомісткості та питомої витратності доводить, що використання відбивачів променевого потоку є продуктивним і перспективним.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1717
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (24)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16 (218-225).pdf341.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.