Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1717
Title: | System-dynamic modeling of complex assessment of arjm-0.07-1 apparatus |
Other Titles: | Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1 |
Authors: | Potapov, Vladimir Kostenko, Stanislav |
Keywords: | system dynamic;simulation model;infrared frying;reflector;steak;expenses;системна динаміка;імітаційна модель;інфрачервоне жарення;відбивач;біфштекс;витрати;системная динамика;имитационная модель;инфракрасная жарка;бифштекс;затраты |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Potapov V., Kostenko S. System-dynamic modeling of complex assessment of arjm-0.07-1 apparatus. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 2(24). С. 218-225. |
Abstract: | In this work the comprehensive assessment of the apparatus with a reflector
for the infrared frying of meat semi-products ARJM-0.07-1 by system-dynamic
modeling is carried out. Analysis of productivity, power intensity, steel intensity and
specific expenses parameters proves that the using of radiation flux reflectors is
productive and perspective. Шляхом системно-динамічного моделювання виконано комплексну оцінку апарата з рефлектором для інфрачервого жарення м’ясних напівфабрикатів АРЖМ-0.07-1. Аналіз продуктивності, енергоємності, металомісткості та питомої витратності доводить, що використання відбивачів променевого потоку є продуктивним і перспективним. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1717 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (24) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
16 (218-225).pdf | 341.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.