Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16955
Название: Mechanism of innovation in the food area of the region
Авторы: Kotko, Ya. M.
Levkin, A. V.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Kotko Ya. M., Levkin A. V. Mechanism of innovation in the food area of the region. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 3-4 листопада 2022 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 193-195.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16955
Располагается в коллекциях:Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3-4_konf_22-194-196.pdf181.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.