Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16955
Title: | Mechanism of innovation in the food area of the region |
Authors: | Kotko, Ya. M. Levkin, A. V. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Kotko Ya. M., Levkin A. V. Mechanism of innovation in the food area of the region. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 3-4 листопада 2022 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 193-195. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16955 |
Appears in Collections: | Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3-4_konf_22-194-196.pdf | 181.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.