Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16955
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKotko, Ya. M.-
dc.contributor.authorLevkin, A. V.-
dc.date.accessioned2022-12-05T13:49:50Z-
dc.date.available2022-12-05T13:49:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationKotko Ya. M., Levkin A. V. Mechanism of innovation in the food area of the region. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 3-4 листопада 2022 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 193-195.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16955-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleMechanism of innovation in the food area of the regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3-4_konf_22-194-196.pdf181.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.