Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16955
Title: Mechanism of innovation in the food area of the region
Authors: Kotko, Ya. M.
Levkin, A. V.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Kotko Ya. M., Levkin A. V. Mechanism of innovation in the food area of the region. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 3-4 листопада 2022 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 193-195.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16955
Appears in Collections:Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3-4_konf_22-194-196.pdf181.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.