Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650
Назва: | Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств |
Автори: | Шиян, Д. В. Севрюкова, Є. О. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Шиян Д. В., Севрюкова Є. О. Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): Управління розвитком соціально-економічних систем , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 41-42 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6_conference_URSES_DBTU_22-42-43.pdf | 204.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.