Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШиян, Д. В.-
dc.contributor.authorСеврюкова, Є. О.-
dc.date.accessioned2022-06-24T11:25:00Z-
dc.date.available2022-06-24T11:25:00Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШиян Д. В., Севрюкова Є. О. Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): Управління розвитком соціально-економічних систем , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 41-42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсобливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_conference_URSES_DBTU_22-42-43.pdf204.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.