Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шиян, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Севрюкова, Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-24T11:25:00Z | - |
dc.date.available | 2022-06-24T11:25:00Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Шиян Д. В., Севрюкова Є. О. Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): Управління розвитком соціально-економічних систем , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 41-42 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
6_conference_URSES_DBTU_22-42-43.pdf | 204.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.