Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650
Название: Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств
Авторы: Шиян, Д. В.
Севрюкова, Є. О.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шиян Д. В., Севрюкова Є. О. Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): Управління розвитком соціально-економічних систем , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 41-42 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650
Располагается в коллекциях:Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6_conference_URSES_DBTU_22-42-43.pdf204.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.