Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650
Title: Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств
Authors: Шиян, Д. В.
Севрюкова, Є. О.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шиян Д. В., Севрюкова Є. О. Особливості формування споживчого попиту на продукти харчування у сільських домогосподарств. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): Управління розвитком соціально-економічних систем , 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 41-42 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1650
Appears in Collections:Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_conference_URSES_DBTU_22-42-43.pdf204.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.