Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16369
Назва: | Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі |
Автори: | Савченко, Т.В. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;підприємства;хлібопекарська галузь;competitiveness;enterprises;bakery industry;конкурентоспособность;предприятия;хлебопекарная отрасль |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Савченко Т. В. Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 332-340. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто стан виробництва хлібобулочних виробів в Україні та
Дніпропетровській області та обґрунтовані основні напрями підвищення
конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. The state of manufacturing bakery products in Ukraine and Dnipropetrovsk region is reviewed and the main directions of increasing the competitiveness of the baking industry are substantiated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16369 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_2_48.pdf | 258.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.