Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавченко, Т.В.-
dc.date.accessioned2022-11-30T23:57:13Z-
dc.date.available2022-11-30T23:57:13Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСавченко Т. В. Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 332-340.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16369-
dc.description.abstractРозглянуто стан виробництва хлібобулочних виробів в Україні та Дніпропетровській області та обґрунтовані основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі.uk_UA
dc.description.abstractThe state of manufacturing bakery products in Ukraine and Dnipropetrovsk region is reviewed and the main directions of increasing the competitiveness of the baking industry are substantiated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectenterprisesuk_UA
dc.subjectbakery industryuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectпредприятияuk_UA
dc.subjectхлебопекарная отрасльuk_UA
dc.titleОбґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_2_48.pdf258.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.