Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16369
Название: | Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі |
Авторы: | Савченко, Т.В. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність;підприємства;хлібопекарська галузь;competitiveness;enterprises;bakery industry;конкурентоспособность;предприятия;хлебопекарная отрасль |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Савченко Т. В. Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 332-340. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто стан виробництва хлібобулочних виробів в Україні та
Дніпропетровській області та обґрунтовані основні напрями підвищення
конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. The state of manufacturing bakery products in Ukraine and Dnipropetrovsk region is reviewed and the main directions of increasing the competitiveness of the baking industry are substantiated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16369 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_2_48.pdf | 258.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.