Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16369
Title: | Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі |
Authors: | Савченко, Т.В. |
Keywords: | конкурентоспроможність;підприємства;хлібопекарська галузь;competitiveness;enterprises;bakery industry;конкурентоспособность;предприятия;хлебопекарная отрасль |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Савченко Т. В. Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 332-340. |
Abstract: | Розглянуто стан виробництва хлібобулочних виробів в Україні та
Дніпропетровській області та обґрунтовані основні напрями підвищення
конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. The state of manufacturing bakery products in Ukraine and Dnipropetrovsk region is reviewed and the main directions of increasing the competitiveness of the baking industry are substantiated. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16369 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_2_48.pdf | 258.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.