Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16356
Назва: Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу
Інші назви: Усовершенствование диффузионного аппарата наклонного типа
Improvement of a type diffusion apparatus
Автори: Люлька, Д. М.
Апілат, Л. М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Люлька Д. М., Апілат Л. М. Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 259-264.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): У статті запропоновано удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу для покращення умов масообміну між буряковою стружкою та екстрагентом. В результаті проведення модернізації зменшуються втрати сахарози в жомі, а отже і вихід цукру по заводу збільшується завдяки більш повному знецукренню бурякової стружки.
В статье предложено усовершенствование диффузионного аппарата наклонного типа для улучшения условий массообмена между свекловичной стружкой и экстрагентом. В результате проведения модернизации уменьшаются потери сахарозы в жоме, а значит и выход сахара по заводу увеличивается благодаря более полному обессахариванию свекловичной стружки.
The article proposes an improvement of the inclined diffusion apparatus to improve the conditions of mass exchange between the beet chips and the extractant. As a result of the modernization, the loss of sucrose in the pulp is reduced, and hence the sugar output through the plant is increased due to more complete desugaring of the sugar beet shavings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16356
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
41_179_2016.pdf389.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.