Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16349
Назва: | Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора |
Інші назви: | Исследование эффективности работы инновационного ультразвукового гомогенизатора Research the effectiveness of innovative ultrasonic homogenizer |
Автори: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. Шипко, Г. М. Постнова, О. М. Мельник, О. Є. Перекрест, В. В. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Постнов Г. М., Червоний В. М., Шипко Г. М., Постнова О. М., Мельник О. Є., Перекрест В. В. Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 241-248. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано конструкцію ультразвукового гомогенізатора.
Наведені експериментальні результати досліджень, що
відображають вплив конструктивних елементів на ефективність
процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових коливань з
використанням інноваційного обладнання. Предложена конструкция ультразвукового гомогенизатора. Приведенные экспериментальные результаты исследований, отражающие влияние конструктивных элементов на эффективность процесса гомогенизации молока в поле ультразвуковых колебаний с использованием инновационного оборудования. There is the design of an ultrasonic homogenizer. The experimental research results reflecting the impact of the structural elements on the efficiency of the homogenization of milk in the field of ultrasonic oscillations using innovative equipment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16349 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
38_179_2016.pdf | 397.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.