Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16349
Название: | Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора |
Другие названия: | Исследование эффективности работы инновационного ультразвукового гомогенизатора Research the effectiveness of innovative ultrasonic homogenizer |
Авторы: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. Шипко, Г. М. Постнова, О. М. Мельник, О. Є. Перекрест, В. В. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Постнов Г. М., Червоний В. М., Шипко Г. М., Постнова О. М., Мельник О. Є., Перекрест В. В. Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 241-248. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновано конструкцію ультразвукового гомогенізатора.
Наведені експериментальні результати досліджень, що
відображають вплив конструктивних елементів на ефективність
процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових коливань з
використанням інноваційного обладнання. Предложена конструкция ультразвукового гомогенизатора. Приведенные экспериментальные результаты исследований, отражающие влияние конструктивных элементов на эффективность процесса гомогенизации молока в поле ультразвуковых колебаний с использованием инновационного оборудования. There is the design of an ultrasonic homogenizer. The experimental research results reflecting the impact of the structural elements on the efficiency of the homogenization of milk in the field of ultrasonic oscillations using innovative equipment. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16349 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
38_179_2016.pdf | 397.05 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.