Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16346
Название: Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів
Другие названия: Функционально-технологические свойства кукурузной муки, как сырья для кондитерських изделий
Functionally-technological properties of corn flour, as raw material for pastry wares
Авторы: Постнова, О. М.
Синдецька, Є. О.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Постнова О. М., Синдецька Є. О. Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 232-241.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто технологічні властивості борошна зерна високоцукристої кукурудзи та його вплив на якість і харчову цінність кондитерських виробів із здобного тіста.
Рассмотрены технологические свойства муки зерна высокосахарной кукурузы и ее влияние на качество и пищевую ценность кондитерских изделий из сдобного теста.
Technological properties of flour of grain of high-sacchariferous corn and his influence are considered on quality and food value of pastry wares from rich dough.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16346
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
37_179_2016.pdf449.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.