Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16346
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Синдецька, Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T21:26:32Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T21:26:32Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Постнова О. М., Синдецька Є. О. Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 232-241. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16346 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто технологічні властивості борошна зерна високоцукристої кукурудзи та його вплив на якість і харчову цінність кондитерських виробів із здобного тіста. | uk_UA |
dc.description.abstract | Рассмотрены технологические свойства муки зерна высокосахарной кукурузы и ее влияние на качество и пищевую ценность кондитерских изделий из сдобного теста. | uk_UA |
dc.description.abstract | Technological properties of flour of grain of high-sacchariferous corn and his influence are considered on quality and food value of pastry wares from rich dough. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Функционально-технологические свойства кукурузной муки, как сырья для кондитерських изделий | uk_UA |
dc.title.alternative | Functionally-technological properties of corn flour, as raw material for pastry wares | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
37_179_2016.pdf | 449.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.