Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнова, О. М.-
dc.contributor.authorСиндецька, Є. О.-
dc.date.accessioned2022-11-30T21:26:32Z-
dc.date.available2022-11-30T21:26:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПостнова О. М., Синдецька Є. О. Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 232-241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16346-
dc.description.abstractРозглянуто технологічні властивості борошна зерна високоцукристої кукурудзи та його вплив на якість і харчову цінність кондитерських виробів із здобного тіста.uk_UA
dc.description.abstractРассмотрены технологические свойства муки зерна высокосахарной кукурузы и ее влияние на качество и пищевую ценность кондитерских изделий из сдобного теста.uk_UA
dc.description.abstractTechnological properties of flour of grain of high-sacchariferous corn and his influence are considered on quality and food value of pastry wares from rich dough.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleФункціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробівuk_UA
dc.title.alternativeФункционально-технологические свойства кукурузной муки, как сырья для кондитерських изделийuk_UA
dc.title.alternativeFunctionally-technological properties of corn flour, as raw material for pastry waresuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37_179_2016.pdf449.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.