Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16231
Title: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Черевична, Наталія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Смикалова, Юлія Олександрівна
Issue Date: 15-Dec-2006
Citation: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на винахід № 71410, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична, С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, Ю. О. Смикалова. № 20031212789. Заявл. 29.12.2003. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с.
Series/Report no.: 11;71410
Abstract: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату, який передбачає змішування меланжу з цукром-піском, стабілізатором, збивання отриманої маси, заміс тіста з введенням змішаного з крохмалем борошна, формування і випічку, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовують ксампан у кількості 0,02-0,06 % до маси борошна. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що 20- 30 % меланжу замінюють на ксампан у кількості 0,04-0,06 % до маси борошна.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16231
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71410.pdf97.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.